Meerdere gegadigden voor Superdirect.com

De curator van het failliete Superdirect.com is met enkele kandidaten in gesprek voor een doorstart van de afhaaldienst. “Ik verwacht dat er binnen vijf tot zes weken een uitkomst zal zijn”, zegt de curator van TRC Advocaten tegenover Twinklemagazine.nl.

Superdirect.com sloot in mei van dit jaar zijn eerste en enige afhaalpunt voor online bestelde boodschappen. De afhaaldienst zou te weinig ruimte van grootaandeelhouder Sligro hebben gekregen om op prijsniveau te kunnen concurreren met andere marktpartijen, zo lieten bestuurders Peter Pompen en Henk Niemansverdriet in het faillissementsverslag optekenen. De curator stelde daarin al met enkele gegadigden te bekijken of een doorstart mogelijk is.

De gesprekken duren volgens hem langer dan verwacht. Welke partijen geïnteresseerd zijn in een overname, kan hij niet zeggen. Ook moet nog uit de gesprekken blijken in welke vorm zij met Superdirect.com een doorstart willen maken.

Voor Sligro is het boek Superdirect.com inmiddels dicht, liet bestuursvoorzitter Koen Slippens vorige maand al weten. De participatie heeft het concern zo’n twee miljoen euro gekost.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends