Bax-shop start met zondagbezorging

Klanten van Bax-shop.nl kunnen vanaf 7 september hun bestellingen ook op zondag laten afleveren in Nederland en België. Dat maakt de retailer in muziekapparatuur en –instrumenten donderdag bekend.

Bax-shop werkt hiervoor samen met PostNL. Orders die op zaterdag voor tien uur ‘s avonds zijn geplaatst worden de volgende middag tussen twee en zes uur bezorgd. De service komt voort uit de wens om in de Benelux te blijven innoveren, aldus Bax-shop.

Coolblue start eind augustus met zondagbezorging via PostNL, zo liet de etailer onlangs weten. Ook webwinkels van BAS Group maken vanaf september gebruik van de dienst van PostNL. Wanneer de tests succesvol verlopen komt de service begin 2015 voor alle webwinkels beschikbaar, stelt PostNL.

In EtailTrends 5 vertelt medeoprichter Jochanan Baxonder meer over de strategie van Bax-shop.nl. EtailTrends 5 verschijnt met het jubileumnummer van RetailTrends op 12 september. Klik hier voor informatie over een jaarabonnement voor elf keer RetailTrends en zes keer EtailTrends. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!