​DynaLogic komt met sameday-delivery op zondag

Logistiek dienstverlener DynaLogic maakt het voor retailers mogelijk om sameday-delivery ook op zondag aan te bieden. Daarvoor is inmiddels al een aanbieder gevonden, laat business development manager Edwin Kersbergen weten aan RetailNews. Welke partij dat is, kan hij echter niet zeggen.

DynaLogic bezorgt pakketten voor onder meer Nespresso, Bax-shop, Coolblue en Greetz. “We zien de behoefte in sameday-deliveries groeien en we zien ook dat de keuzevrijheid van de klant belangrijk is en willen daarop inspelen”, aldus Kersbergen.

De grote klanten van DynaLogic bezorgen weliswaar al op dezelfde dag, maar alleen op werkdagen. Producten moeten volgens Kersbergen bezorgd kunnen worden op het moment dat de klant dat wil. “Elke dag van de week en elk moment van de dag. Met andere woorden: ‘any time’.”

De zondag is inmiddels een vaste bezorgdag voor online bestellingen geworden, zei ceo Herna Verhagen van PostNL onlangs nog. Die logistiek dienstverlener maakte zondagbezorging afgelopen november beschikbaar, maar daarvoor moeten bestellingen al voor die dag binnen zijn gekomen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!