ShopVIP komt in handen van FashionQlub

FashionQlub neemt de besloten shoppingsite ShopVIP over dat in juli failliet werd verklaard. De webshop gaat binnenkort weer in de lucht, schrijft Textilia.

Aan de doorstart van FashionQlub, het bedrijf achter onder meer Goeiemode.nl en 42hrsclub.nl, zijn geen verplichtingen en schulden verbonden. Klanten die geen bestelling meer hebben ontvangen kunnen het betreffende bedrag aangeven als schadevergoeding in het faillissement. “Wij gaan ons best doen een passende oplossing te vinden voor de problemen die u heeft gehad met de vorige eigenaar”, laat de curator de klanten van ShopVIP weten.  

Over de overnemende partij heerste enige onduidelijkheidj, nadat Snapstore, een ander merk van Cameleon, klanten van ShopVIP e-mails had gestuurd. Hierdoor leek Snapstore de nieuwe eigenaar te zijn. “Dit is uitdrukkelijk niet het geval”, schrijft de curator op de site van ShopVIP. “Deze partij is niet de doorstartende partij en heeft niet het recht om u e-mail te zenden.” 

ShopVIP werd in oktober 2008 gelanceerd en was daarmee een van de eerste shopping community's van Nederland. Sinds 2011 was ShopVIP in handen van het Belgische bedrijf Cameleon, waarna afgelopen voorjaar de stekker uit het bedrijf werd getrokken. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!