Bulls & Birds, JeansOnline en Label54 in andere handen

De eind december failliet verklaarde winkels Bulls & Birds, JeansOnline en Label54 komen in handen van Vimodos. Eerder deze maand was nog sprake van een doorstart onder FashionQlub, maar de webwinkels verwijzen nu door naar Vimodos.nl.

Wat er met de webwinkels gaat gebeuren is nog onduidelijk, laat ceo Maurits Tempelaar van Vimodos weten aan Twinkle. Hij is nog in gesprek met FashionQlub, de organisatie achter Goeiemode en 42HRSCLUB die volgens curator Karst Folkerts alle activa uit het faillissement had overgenomen. FashionQlub was volgens hem juist van plan om de webwinkels voort te zetten, waarbij veertien van de 24 werknemers hun baan zouden behouden. Die partij heeft nu echter anders besloten, laat mede-eigenaar Alexander van Nimwegen weten.

Vimodos nam afgelopen najaar al JeansandFashion over uit een faillissement. Het assortiment van die webwinkel is geïntegreerd in Vimodos, waarmee het marktaandeel en het klantenbestand van de nieuwe eigenaar werd vergroot. ‘Dit is van belang om de concurrentie aan te gaan met de grote (internationale) fashionwebshops’, liet Vimodos daarbij weten.

De webhops van Bulls & Birds, JeansOnline en Label54 geven nu aan 'tijdelijk gesloten' te zijn. Klanten zouden er binnenkort weer terecht kunnen om te bestellen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!