Game Mania start met online verkoop

Game Mania biedt zijn klanten vanaf komende maand de mogelijkheid om webbestellingen in de winkel op te halen. De service is een voorloper op een eigen webwinkel, meldt Entertainment Business.

Via de website van Game Mania is het vooralsnog niet mogelijk om producten rechtstreeks te kopen. “De ervaring die we met click & collect opbouwen kunnen we gebruiken bij een toekomstige webshop”, zegt marketingmanager Sofie Peeters. In eerste instantie is de service een ‘plus op de winkels’, stelt zij. “Het is niet de bedoeling dat de online portal verkoop uit de winkel trekt.”

Consumenten kunnen vanaf oktober zowel nieuwe als gebruikte producten via de website bestellen, om die vervolgens in de fysieke winkel op te halen. Verder wordt het assortiment van Game Mania online uitgebreid met producten die niet in de winkel beschikbaar zijn.

Game Mania maakte tot het eerste faillissement van Free Record Shop Holding in mei vorig jaar onderdeel uit van dat entertainmentconcern. De drie oprichters Peter Bergmans, Benny Cockx en Etienne Delrue namen de gameketen over, waarna 51 van de 64 winkels een doorstart maakten.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends