Grote drukte bij Apple Stores voor nieuwe iPhone

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in ons land onder grote belangstelling van consumenten de iPhone 6 en iPhone 6 Plus in de verkoop gegaan. Zo opende telecomretailer Vodafone om middernacht enkele winkels om wachtende klanten al te kunnen bedienen. Koeriers van zowel KPN als Vodafone gingen ’s nachts op pad om toestellen te bezorgen bij consumenten die vooraf een bestelling hadden geplaatst.

Bij de Apple Store in Amsterdam, Haarlem en Den Haag stond vrijdagochtend een rij voor de deur, terwijl de verkoop daar om acht uur begon. Sommige mensen stonden er naar eigen zeggen al sinds donderdag of eerder. De toestellen zijn sinds middernacht eveneens via de website van Apple bestellen. De verwachte levertijd is inmiddels vijf tot zeven werkdagen.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus waren deze week al beschikbaar in onder meer de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Hong Kong en Groot-Brittannië. Binnen drie dagen na de introductie van de toestellen op 19 september waren volgens Apple wereldwijd al tien miljoen exemplaren verkocht. De iPhones zijn uitgerust met een NFC-chip, zodat gebruikers hiermee met behulp van de onlangs gelanceerde betaaldienst Apple Pay kunnen afrekenen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!