Albert Heijn opent vernieuwde to go-formule

Albert Heijn heeft zaterdag aan de Amsterdamse Reguliersbreestraat een compleet vernieuwde AH to go geopend. De supermarktketen richt zich behalve op snelle en makkelijke nu ook op gezonde producten. Zo is het de eerste vestiging met een eigen sushibar.

De aanwezige sushichefs maken de hele dag door verse sushi, laat storemanager Mark van Dijk weten. Daarnaast is er in het assortiment plaats voor biologische yoghurt met in de winkel afgebakken granola en salades met onder meer quinoa en spelt.

De AH to go aan de Reguliersbreestraat opende in 2001 zijn deuren en is daarmee de oudste van Amsterdam. De vernieuwde vestiging voldoet nu echter aan de modernste inzichten, aldus Van Dijk. Zo beschikt de winkel over ‘gemakkelijke zelfscankassa's om snel af te rekenen’. Daarnaast is het filiaal afgestemd op de locatie middenin de stad met onder meer een speciaal aanbod voor de bezoekers van de aangrenzende bioscopen.

Ahold maakte eind vorig jaar al bekend een vernieuwde AH to go-formule uit te rollen, nadat enkele verbeteringen waren doorgevoerd aan de pilotwinkel in het AMC in Amsterdam. De inrichting van het vernieuwde winkelconcept past volgens het Zaanse retailconcern beter bij de behoefte van de klant die onderweg is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!