Digitaal orderpicksysteem voor Petrol Industries

Het Nederlandse kledingmerk Petrol Industries heeft zijn orderpicksysteem vernieuwd. Het label is onlangs verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum en heeft daarbij de papieren picklijsten vervangen voor mobiele handscanner.

Voor de uitrol van het nieuwe systeem werkt Petrol Industries samen met ItSuitsIT, leverancier van gespecialiseerde softwareoplossingen voor moderetailers. De software van deze leverancier is gekoppeld aan mobiele computers van ICS Vertex. ICS Vertex leverde naast 15 Datalogic Skorpio X3 mobiele computers ook de ICS Warehouse ScanSuite software. Deze is gekoppeld aan het ERP-systeem van ItSuitsIT, dat Petrol Industries gebruikt. Zodra een order gereed is, wordt dit vanuit ICS Warehouse ScanSuite doorgegeven aan het ERP-systeem.

“De pickprestaties zijn in de eerste twee maanden met ongeveer twintig procent gestegen”, aldus Elwin Flint, managing director bij Petrol Industries. “Daarnaast is de administratieve belasting minimaal. Facturen en pakbonnen worden nu automatisch gegenereerd. Mede daardoor is het foutpercentage nihil.”

Petrol beschikt over 2700 verkooppunten verspreid door heel Europa.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!