Halfords hoopvol over doorstart

De rechter-commissaris heeft de curatoren van Halfords maandag toestemming gegeven om de winkelactiviteiten voort te zetten. Daardoor blijven zowel de fysieke winkels als de webshop de komende periode ondanks het faillissement gewoon geopend. De toestemming van de rechter-commissaris is hoopvol voor Halfords, zo laat een woordvoerder dinsdag weten.

De curatoren beschikken over voldoende boedelfinanciering om leveranciers te blijven betalen, stelt de zegsman. Ze zijn nu bezig afspraken te maken met de leveranciers voor de komende leveringen.

De activiteiten worden voortgezet om een doorstart mogelijk te maken. “Het streven is erop gericht om een doorstart van de gehele onderneming te realiseren met behoud van zoveel mogelijk werkgelegenheid”, zegt hij.

Meerdere partijen hebben zich bij de curatoren gemeld met interesse in de failliete winkelketen, zo liet het advocatenkantoor van curator Rinke Dulack weten aan RetailNews. Zij krijgen op korte termijn een bidboek toegestuurd, waarna de curatoren dit proces in de eerste helft van november verwachten af te ronden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!