Blokker brengt nieuwe formule naar Den Haag

Blokker opent donderdag in Den Haag een pilotstore van zijn vernieuwde winkelconcept. De winkel op de Grote Marktstraat 68 is een van de zeven Blokker-winkels die in de nieuwe stijl opent.

Blokker introduceerde het nieuwe concept in augustus op de Jodenbreestraat in Amsterdam. Destijds maakte de retailer al bekend ook pilotwinkels op de Maasstraat in Amsterdam en in Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Eindhoven en Nijmegen te openen. Den Haag stond destijds nog niet op de lijst voor de eerste uitrol. “Maar met het vrijkomen van de unieke locatie op de Grote Marktstraat is de keuze al snel gemaakt om ook in Den Haag de klant kennis te laten maken met de nieuwe Blokker”, aldus een woordvoerder.

Het pand werd voorheen bezet door zusterformule Intertoys, dat tijdelijk moest uitwijken vanwege een verbouwing aan de Spuistraat. “Nu die winkel weer open kon, kwam het pand vrij voor een winkel van Blokker”, zegt ze tegen RetailNews.

Blokker wil met het nieuwe winkelconcept meer sfeer, gemak en mode in het huishouden brengen. Daarvoor is het assortiment veranderd, terwijl er ruimte is gemaakt voor een invulling van de omnichannelstrategie. Zo zijn medewerkers uitgerust met tablets om klanten snel te kunnen informeren.

De eerste vijf winkels zijn inmiddels vernieuwd. De winkel in Nijmegen volgt komende week als laatste. De prestaties van de nieuwe winkels en collecties worden samen met de eerste klantervaringen geëvalueerd, waarna Blokker een besluit neemt over een verdere uitrol van de nieuwe formule.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!