Graaggedaan.nl koppelt offline informatie aan webshop

Ontwikkelaar TFC Services werkt met online versspecialist Graaggedaan.nl aan de koppeling van kassa- en weegschaalinformatie aan de webwinkel. Deze combinatie maakt het voor versspecialisten mogelijk om hun producten online vers te verkopen.

Graaggedaan.nl is een online platform voor lokale versspecialisten die via de website hun producten kunnen verkopen. Dit platform is nu gekoppeld aan de bedrijfsmonitor en winkelautomatiseringoplossingen van TFC Services. Daardoor hoeven de winkeliers niet meer om te kijken naar de online prijsstelling en productinformatie van hun producten. Deze informatie wordt automatisch aangepast vanuit het TFC-systeem. Hierdoor zijn de prijzen in de online winkel altijd actueel.

Graaggedaan.nl is in september gefuseerd met branchegenoot Regiovers.nl. Samen vertegenwoordigen de twee naar eigen zeggen de complete versbranche. De partijen werken aan een stabiel versplatform, dat met recepten en andere adviezen ook de klantbeleving naar een hoger niveau moet tillen.  

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!