Stormloop op Uggs bij Media Markt

De winkels van Media Markt werden woensdag overspoeld met klanten die afkwamen op aanbiedingen uit de folder. Al ver voor de openingstijden stonden mensen in de rij om onder meer Uggs en fietsen te bemachtigen, die tijdens de landelijke actieweek Gekkenhuis tijdelijk in het assortiment zijn opgenomen.

In Almere werden dranghekken geplaatst, terwijl klanten in Dordrecht woedend reageerden toen de Uggs en fietsen al snel uitverkocht waren. De Dordtse vestiging had maar 27 paar laarzen binnengekregen. In de actiefolder had Media Markt al laten weten dat het aanbod per winkel kon verschillen.

Op social media verschenen foto’s van drukte in onder meer Alphen aan den Rijn, Emmen, Leeuwarden en Zwolle. De elektronicaketen begrijpt dat mensen boos zijn die te laat waren, aldus een woordvoerder tegen het Algemeen Dagblad. “Maar we hebben van tevoren duidelijk gesteld dat op ook echt op is. Over het algemeen zijn mensen heel positief over de actie.”

UGG Australia had eerder deze week al laten weten de actie niet te kunnen waarderen. Het Amerikaanse merk had een advocatenkantoor in de arm genomen dat de verkoop van Uggs bij Media Markt moest voorkomen. UGG twijfelde of het om de originele gecertificeerde laarzen ging. Dat is het geval, stelt Media Markt. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!