Halfords krimpt winkelbestand in voor doorstart

De curatoren van Halfords sluiten tien vestigingen in voorbereiding op een doorstart van de winkelketen. Vier winkels zijn samengevoegd bij omliggende vestigingen, terwijl zes verkooppunten definitief hun deuren sluiten. Dat laat een woordvoerder vrijdag weten.

Halfords werd begin vorige maand failliet verklaard, waarna de rechter-commissaris toestemming gaf om de winkelactiviteiten door te zetten. Meerdere partijen hebben zich bij de curatoren gemeld met interesse in de winkelketen. De curatoren zijn nu met hen in onderhandeling om een doorstart te realiseren, aldus de zegsman. Dit proces wordt naar verwachting in de eerste helft van deze maand afgerond.

De afgelopen tijd zijn de minder renderende filialen door de curatoren in kaart gebracht. De winkels in Dronten, Spijkenisse, Utrecht Kanaleneiland, Meppel, Venray en Zutphen gaan definitief dicht. In de eerste drie winkels komen opheffingsuitverkopen. Daarnaast vinden online liquidatieverkopen van de winkels in Meppel, Venray en Zutphen plaats via veilinghuis BVA Auctions.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!