GrabaMelt opent eerste winkel in Almere

De nieuwe franchiseformule GrabaMelt heeft in Citymall Almere zijn eerste vestiging geopend. Klanten kunnen bij de pilotstore van de nieuwe ontbijt- en lunchformule terecht voor tosti’s in allerlei soorten en maten.

GrabaMelt (dat zich laat vertalen als ‘pak een tosti’) maakt gebruik van zuurdesembrood dat met allerlei ingrediënten kan worden belegd. De initiatiefnemers van de formule willen hiermee naar eigen zeggen inspelen op de trend dat consumenten meer buiten de deur eten. “In Nederland ontstaat steeds meer een lunchcultuur. Met flinke sneden zuurdesembrood en goede ingrediënten, bieden wij onze gasten met de Tosti 2.0 een mooi alternatief voor de fastfood van de gevestigde orde,” aldus medeinitiatiefnemer Lloyd Vandenberg.

Op de Facebookpagina van de formule kunnen klanten stemmen welke tosti ze graag willen en zal maandelijks een 'Melt of the Month' worden gekozen. Om maatschappelijke betrokkenheid deel uit te laten maken van de formule, wordt elke vestiging gekoppeld aan een goed doel, waarvoor acties zullen worden opgezet. Zo zal een deel van de opbrengst van het filiaal in Almere ten goede komen aan de Make-A-Wish Foundation, die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!