Etsy opent fysieke winkel in Amsterdam

E-commerceplatform Etsy heeft in Amsterdam een fysieke winkel geopend die tot de kerst openblijft. Etsy werkt daarvoor samen met kunstcollectief Ka-ching, meldt Het Parool.

Vorig jaar openden Ka-ching en Etsy al een pop-upwinkel aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam, die tien dagen open was. De nieuwste winkel is gevestigd in een voormalig bordeel aan de Oudezijds Achterburgwal. “We zouden er graag een permanente winkel van maken”, aldus medeoprichter Margriet van der Groot van het kunstcollectief. De initiatiefnemers komen voorlopig echter tijd en geld te kort.

In de winkel zijn handgemaakte en vintage artikelen te koop die normaal alleen via de website te bestellen zijn. In totaal liggen er producten van 25 ontwerpers, waarbij de prijzen variëren van 7,50 euro voor armbandjes tot tweehonderd euro voor een leren tas. “ 'Maar die tas is wel echt het absolute hoogtepunt, het meeste is goedkoper.”

Etsy werd in 2005 opgericht in de Verenigde Staten en is uitgegroeid tot een wereldwijd verkoopplatform voor hobbyisten en kleine professionals die op ambachtelijke wijze sieraden, kleding, huisraad en andere luxeartikelen maken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!