Tweede Jumbo Foodmarkt open

Jumbo heeft woensdag in onze hoofdstad de deuren van zijn tweede Foodmarkt geopend. De versmarkt beslaat 2600 vierkante meter en biedt naast de dagelijkse boodschappen een uitgebreid foodassortiment.

Het assortiment bestaat volgens Jumbo uit zoveel mogelijk seizoen- en streekproducten van lokale telers en leveranciers, zoals kazen van een Noord-Hollandse kaasmakerij. Koks en andere foodspecialisten bereiden ter plekke nationale en internationale gerechten die klanten kunnen meenemen of opeten in het Foodmarkt Café. Daarnaast kunnen consumenten de ingrediënten meenemen en er thuis mee aan de slag.

Jumbo wil consumenten naar eigen ook meer bieden op het gebied van gezondheid. Zo kan men er zeven dagen per week terecht bij een servicepunt van Mediq Apotheek, terwijl er in samenwerking meteen lokale diëtistenpraktijk kosteloze workshops plaatsvinden over een gezonde levensstijl.

De supermarktketen opende in 2013 zijn eerste Foodmarkt in Breda. Jumbo ziet ruimte voor twaalf tot vijftien van dergelijke vestigingen in ons land.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends