Free Record Shop verkoopt weer muziek

Boekenvoordeel heeft het aanbod in de shop-in-shops van Free Record Shop uitgebreid met muziek. Naast dvd’s en blu-ray-films kunnen klanten nu ook bij de winkels terecht voor de nieuwste en populairste cd’s en muziekdvd’s, zo schrijft Entertainment Business.

De collectie zal worden aangeboden voor ‘een heel voordelige prijs’, aldus mediamanager Joop Smulders. “Prijs is een belangrijk punt voor onze klanten. Dat zien we ook terug bij de dvd-verkoop. In het middensegment scoren wij enorm en full price gaat best goed. We zien echter dat je heel veel meer verkoopt zodra je een paar euro van de prijs afhaalt.”

Klanten van ‘de oude’ Free Record Shop kunnen deze maand een e-mail verwachten. Smulders gaat er vanuit dat de vernieuwde shop-in-shops deze decembermaand door veel vroegere klanten zal worden ontdekt. Het klantenbestand maakte bijvoorbeeld onderdeel uit van de overname van het merk door Boekenvoordeel. “De planning is om in december een mailing aan het volledige bestand uit te sturen. Wij verwachten dan ook veel nieuwe klanten te mogen verwelkomen.”

Boekenvoordeel beschikt in al zijn honderd Nederlandse en 22 Belgische filialen over een shop-in-shop van Free Record Shop. Voor de muziekcollectie werkt de retailer in Nederland samen met groothandel Strengholt. In België wordt de muziek verzorgd door Bertus.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!