Vershuys komt met maaltijdservice voor hulpbehoevenden

Onlinesupermarkt Vershuys biedt per 1 januari maaltijden aan van versleverancier Daily Fresh Food. Hiermee willen de twee ondernemingen inspelen op de groeiende groep ouderen met een zorgbehoefte en mensen met een beperking die langer thuis blijven wonen.

“Met alle bezuinigingsmaatregelen is er steeds minder hulp beschikbaar bij het koken en het doen van de dagelijkse boodschappen. Door kant-en-klare maaltijden te combineren met de dagelijkse boodschappen, wordt een betaalbare en efficiënte maaltijden- en boodschappenservice geboden”, aldus de partners. 

De maaltijden kunnen met een tablet of computer worden besteld via Vershuys.com. Daily Fresh Food levert momenteel alleen aan ziekenhuizen, zorgorganisaties en horecabedrijven. Met Vershuys, dat veel ervaring heeft opgebouwd met gekoelde levering van boodschappen aan huis, kunnen de maaltijden nu ook aan particulieren worden aangeboden. Het hele productie- en logistieke proces is gekoppeld aan één geautomatiseerd systeem dat vanuit Daily Fresh Food in Geleen wordt aangestuurd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!