App geeft inzicht in lokaal aanbod


De start-up Ufficient brengt lokale ondernemers samen in een online vergelijkingsportaal. Ufficient heeft hiervoor tien miljoen ondernemers in de Verenigde Staten in kaart gebracht. 



Consumenten kunnen via de app van Ufficient online zoeken naar producten en diensten bij ondernemers in hun directe omgeving. Daarnaast kunnen zij assortimenten en prijzen vergelijken en producten en diensten online reserveren. 



Zoekopdrachten kunnen zij uitzetten via afbeeldingen, teksten en spraak gestuurde opdrachten. Zo kunnen consumenten, wanneer bijvoorbeeld hun wasmachine kapot gaat, een foto van de wasmachine inclusief een omschrijving van het probleem uploaden. Deze kunnen zij vervolgens uitzetten naar alle monteurs in hun directe omgeving. Deze monteurs sturen vervolgens een offerte naar de aanvrager van het verzoek. Consumenten krijgen in hun keuze voor een ondernemer hulp van reviews die afkomstig zijn van social media.



De app bevindt zich momenteel in de bètafase en wordt door een klein publiek getest. Wanneer de pilot goed verloopt start Ufficient met een landelijke uitrol.
  

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!