Media-Saturn rolt sameday-delivery uit

Elektronicaconcern Media-Saturn wil zijn sameday-deliverydienst komend jaar uitrollen naar alle regio’s van Duitsland. Vlak voor de feestdagen is de snelle bezorgdienst in 22 steden voor in totaal tachtig winkels van Media Markt en Saturn beschikbaar gemaakt.

Media-Saturn startte in mei met een pilot in winkels van Saturn in München en Berlijn. Bij online bestellingen kunnen klanten voor 9,90 euro extra kiezen voor de koeriersdienst waardoor hun pakketje binnen drie uur in huis is. Daarbij hebben ze ook de optie om een ander tijdslot voor de bezorging aan te geven, tot maximaal vier dagen verder. De koeriersdienst is tevens beschikbaar bij aankopen in fysieke winkels.

De dienst wordt uitgerold in samenwerking met koeriersdienst tiramizoo, die tijdens de pilot ook al verantwoordelijk was voor de snelle bezorging. Daarbij konden consumenten echter niet meer bestellen dan dat één persoon kon dragen. Sameday-delivery is nu ook beschikbaar voor grote producten, zo laat het elektronicaconcern weten.

“Wij zijn één van de pioniers op het gebied van sameday-delivery in Duitsland”, reageert ceo Wolfgang Kirsch. Daarmee wil Media-Saturn volgens hem het voordeel van de multichannel retailer, winkels dichtbij de klant, benutten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!