De Buren en TNT Innight slaan handen ineen

Afhaalcentrum De Buren en nachtdistributeur TNT Innight starten een samenwerking waardoor producten ’s nachts kunnen worden afgehaald. De stap past volgens directeur Robin Dragstra in zijn ambitie om het netwerk van De Buren landelijk uit te breiden. 

Het afhaalcentrum waarin onbemande kluisjes staan, telt momenteel meer dan vijftig locaties. “Naast B2C-toepassingen ontvangen wij vanuit de B2B-sector steeds meer signalen dat er een behoefte aan onze afhaalpunten bestaat”, aldus Dragstra.  Doordat De Buren zijn afhaalpunten openstelt voor de markt van retail en e-commerce tot pakketlogistiek kan de infrastructuur volgens Dragstra exploitabel worden ingezet. 

TNT Innight en De Buren starten deze maand een pilot met een telecomprovider waarbij een aantal technici wordt bevoorraad via locaties van De Buren. De afhaallocaties zijn aangesloten op het IT-netwerk van TNT. De uitgifte en aanname van de leveringen worden door middel van scannen geregistreerd. Klanten kunnen het logistieke proces volgen via een track en tracetool. 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends