Etsy koppelt marktplaats aan social commerce

Retailers die aangesloten zijn op Etsy kunnen hun producten nu ook aanbieden op Facebook, Twitter, Pinterest en Tumblr. Hiervoor werkt de online marktplaats samen met het social commerceplatform van Zantler.

Met het beschikbaar maken van verkoop via social media hoopt Etsy consumenten te bereiken op de plekken waar ze ook het meest beïnvloed worden. Daarbij heeft de online marktplaats het zo gemakkelijk mogelijk proberen te maken voor retailers door een kant-en-klaar platform aan te bieden. “Retailers hoeven geen codes te schrijven maar kunnen hun producten rechtstreeks aanbieden op de social media-kanalen”, aldus directeur James Lively van Zantler.

De eerste retailer die gebruikmaakt van de nieuwe social mogelijkheid van Etsy is Shop King Dude. De posts die de verkoper heeft geplaatst zijn automatisch voorzien van een afbeelding en een korte productbeschrijving. Consumenten die op de link klikken worden doorgestuurd naar de productpagina op Etsy, waar zij het product kunnen aanschaffen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!