Instacart en Yummly in 'dinner-on-demand'

Boodschappenbezorgdienst Instacart en receptenplatform Yummly werken samen in een online bestelservice. Consumenten die aan de slag willen met een recept dat zij vinden op Yummly kunnen hierdoor de ingrediënten direct bestellen.

De ingrediënten worden door de personal shoppers van Instacart uit de schappen van samenwerkende supermarkten gehaald. Vervolgens krijgen de gebruikers deze binnen een uur thuis bezorgd.

Bij de samenwerking hoort eveneens een app. In deze app kunnen consumenten eerst op zoek gaan naar het gewenste recept, waarna zij met één druk op de knop de benodigde ingrediënten bestellen. Verder kunnen zij losse artikelen aan hun bestelling toevoegen, zodat zij niet alsnog naar de supermarkt hoeven te gaan.

Yummly heeft vijftien miljoen actieve gebruikers per maand. De dienst is vooralsnog alleen beschikbaar in een select aantal steden in de Verenigde Staten. Instacart, dat ook bekend staat als 'Uber voor boodschappen', heeft onlangs zo'n 220 miljoen dollar opgehaald tijdens een investeringsronde. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!