Hoogvliet start bezorgpilot in Voorschoten

Hoogvliet gaat in Voorschoten experimenteren met het thuisbezorgen van online bestellingen. Voor de pilot ‘Hoogvliet aan Huis’, die deze week van start gaat, wordt een elektrische tuktuk ingezet, die speciaal voor Hoogvliet gebouwd is en kratten en de tassen voor gekoelde en diepvriesartikelen kan vervoeren.

Klanten kunnen hun bestelling voor een vast bedrag van 4,99 euro laten thuisbezorgen. Zij kiezen online een vast tijdsblok in de ochtend of avond en rekenen hun boodschappen vervolgens met hun pinpas af bij de koerier. Hoogvliet heeft Voorschoten gekozen voor de proef, omdat de stad in de Randstad ligt en de inwoners overeenkomen met de doelgroep die Hoogvliet voor de dienst ogen heeft.

Naast de bezorgservice experimenteert Hoogvliet met online boekenverkoop, waarvoor de supermarktketen samenwerkt met de Haagse boekhandel Paagman. Hoogvliet heeft een selectie gemaakt van kook- en kinderboeken, Nederlandse literatuur en spannende en algemene boeken. Klanten kunnen de boeken tegelijk met hun boodschappen bestellen, waarna de boeken kunnen worden afgehaald in de supermarkt.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends