Pizza Hut werkt aan bestellen vanuit auto

Creditcardmaatschappij Visa en Pizza Hut werken aan een ‘connected car’ van waaruit consumenten pizza’s kunnen bestellen. Beide partijen werken in de ontwikkeling van dit systeem samen met adviesbureau Accenture.

Klanten plaatsen en rekenen hun bestelling af middels het online betaalsysteem van Visa. Doordat deze middels stemherkenning werkt hoeven consumenten hun handen voor de bestelling niet van het stuur te halen. Afrekenen gebeurt met behulp van Visa Checkout in een paar klikken via het dashboard van de auto. De bestelling wordt vervolgens naar Pizza Hut verzonden via het mobiele netwerk.

Wanneer de klant de vestiging nadert wordt via een beacon wederom verbinding gemaakt tussen de auto en het Pizza Hut-restaurant. Hierdoor weet het personeel dat de klant de vestiging nadert en kunnen zij de bestelling afronden.

De connected car-oplossing van de drie partijen beleefde zijn première deze week tijdens het Mobile World Congres in Barcelona. Een pilotversie van het systeem wordt vanaf de lente gedurende drie maanden getest in Californië.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!