QVC biedt home shopping via Apple Watch

Consumenten die beschikken over een Apple Watch en een iPhone kunnen deze combinatie gebruiken om op televisie getoonde producten te kopen. Homeshoppingnetwerk QVC heeft zijn iOS-app voorzien van smartwatchmogelijkheden.

De app van het netwerk geeft gebruikers de mogelijkheid om producten die voorbij komen op het kanaal direct te kopen. De nieuwe Apple Watch-toevoeging laat hen de productinformatie van getoonde artikelen rechtstreeks naar hun pols sturen. Wanneer zij meer informatie zoeken, of wanneer zij het product willen aanschaffen dienen zij het artikel te forwarden naar hun iPhone of iPad.

Gebruikers van de app ontvangen daarnaast een dagelijkse deal. Deze ontvangen zij voortaan in eerste instantie op hun smartwatch. Ook hier toont het pushbericht hen de aanbieding inclusief basisinformatie. Meer informatie en de mogelijkheid tot kopen krijgen zij in de app voor de iPhone of iPad.

QVC is het grootste homeshoppingnetwerk ter wereld en bestaat uit een televisiezender en een webwinkel. Het netwerk zendt uit in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Japan en Italië. De nieuwe mogelijkheden van de app worden beschikbaar bij de lancering van de Apple Watch die eind april plaatsvindt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!