Etos houdt D.I.O. en DA achter zich

Etos is voor de vijfde maal door consumenten gekozen tot beste drogisterij van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van GfK waarvoor klanten zes drogisterijformules beoordeelden. D.I.O. en DA werden respectievelijk tweede en derde.

Zesduizend consumenten gaven zes ketens rapportcijfers op acht aspecten, waaronder deskundigheid van het personeel, netheid van de winkels en het assortiment. Etos komt met een gemiddelde waardering van 7,85 als winnaar uit de bus. D.I.O. eindigde met een 7,79 op de tweede plaats, terwijl DA met een 7,75 de top drie completeert.

Etos won de prijs ook in 2014, 2011, 2009 en 2008. De Ahold-dochter beschikt over ruim vijfhonderd winkels in Nederland. Daarnaast opende onlangs een webwinkel waarin klanten virtueel in de fysieke winkel kunnen shoppen. Hiervoor is de winkel van een franchiser uit Oud-Beijerland gedigitaliseerd. Op de website devirtueledrogist.nl kunnen klanten op een intuïtieve manier een virtuele rondleiding door de winkel volgen en een deel van het assortiment aanschaffen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!