De Bijenkorf start met zondagbezorging

De Bijenkorf levert online bestellingen voortaan ook op zondag bij shoppers thuis. Daarmee is de warenhuisketen naar eigen zeggen de eerste fashionretailer die deze dienst met PostNL aanbiedt.

Consumenten die hun bestellen op zaterdag voor negen uur ’s avonds plaatsen, kunnen de zondagbezorging selecteren. De Bijenkorf hanteert daarbij een bezorgvenster tussen twaalf uur ’s middags en acht uur ’s avonds. Eind vorig jaar introduceerde de warenhuisketen al click & collect op zondag voor shoppers die hun bestelling op zaterdag voor negen uur 's avonds hadden gedaan.  

Online shoppers bij de Bijenkorf kunnen sinds januari dit jaar daarnaast kiezen voor bezorging op dinsdag- of donderdagavond. Daarnaast kunnen klanten kiezen voor een zogenoemd shippingplus-abonnement van 9,95 euro. Hun aankopen worden dan een jaar gratis afgeleverd. Zonder dit abonnement rekent de warenhuisketen 0,99 euro voor bezorging op dinsdag- en donderdagavond en vijf euro voor de zondag.

Met de zondagbezorging schaart de Bijenkorf zich in een rij van Nederlandse retailers als Coolblue die met PostNL op zondag bezorgen. Ook Bax-shop en de webwinkels van BAS Group werken voor deze bezorgoptie samen met de logistiek dienstverlener. 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends