Daalder komt met onafhankelijke betaalapp

De Amsterdams start-up Daalder heeft met zijn betaalapp naar eigen zeggen de eerste onafhankelijke betaalapplicatie ter wereld gelanceerd. De Daalder-app staat los van een bank, telecomprovider of grote betalingsdienst en daardoor kunnen consumenten met iedere smartphone hiervan gebruikmaken.

Retailers die zich bij de start-up aansluiten ontvangen hun betalingen via de Daalder Webkassa, waarop de transacties realtime zichtbaar zijn. Daarnaast kunnen winkeliers shoppers die de app gebruiken, aanbiedingen sturen. Omdat de app webbased is, hoeven retailers geen extra hardware aan te schaffen.

Daalder wordt eerst in Amsterdam uitgerold, waarna de rest van Nederland moet volgen. Uiteindelijk wil de start-up de grootste onafhankelijke partij in Nederland op het gebied van mobiel betalen worden. Alleen Rabobank experimenteert tot nu toe met mobiel betalen in ons land, aldus Daalder. De betaalmethode van de bank is vooralsnog alleen beschikbaar voor bepaalde smartphones van Samsung. 

In het maartnummer van EtailTrends is extra aandacht voor betalingen met het Thema Betaaltrends met onder meer betalen met een tweet en vijf vragen aan Tom Ponjee, secretaris betalingsverkeer Detailhandel Nederland. Verder lichaamsdelen als alternatief voor de pincode en achteraf betalen, een onmisbare service? Het maartnummer van EtailTrends is verschenen met het maartnummer van RetailTrends. Klik hier voor meer informatie over een abonnement.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!