Starbucks komt met bezorging binnen een uur

Starbucks houdt in de tweede helft van dit jaar een pilot waarbij koeriers van Postmates bestellingen binnen een uur bezorgen. Dat heeft de Amerikaanse koffieketen bekendgemaakt.

De proef vindt plaats in Seattle. Consumenten kunnen food en dranken bestellen via de Starbucks-app, waarna hun order binnen een uur afgeleverd wordt. Postmates is in 22 markten actief en heeft volgens Starbucks inmiddels anderhalf miljoen bestellingen bezorgd. 

De koffieketen kondigde eerder al een eigen bezorgservice aan. Deze bezorgdienst krijgt de naam Green Apron. Consumenten die werken in een aantal geselecteerde kantoorgebouwen kunnen food en dranken bestellen, die door barista’s van Starbucks worden afgeleverd. Deze pilot start eveneens in de tweede helft van dit jaar en vindt plaats in New York.

De koffieketen wijst verder op zijn plannen om de mobiele bestel- en betaalfunctie uit te rollen. Deze week lanceerde Starbucks de mobiel bestelfunctie in zijn app en het loyaliteitsprogramma officieel in het noordwesten van zijn thuisland. De functie moet dit jaar in heel de Verenigde Saten beschikbaar komen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!