BAS Group integreert mobiel kassasysteem

De 165 winkels die onderdeel zijn van BAS Group werken sinds kort met een mobiel kassasysteem. Alle bestaande kassasystemen in de vestigingen van Dixons, iCentre en MyCom zijn vervangen door een betaaloplossing van het PayPlaza Payment Platform.

Op de winkelvloer wordt gebruik gemaakt van de PayPlaza Betaal Cradle. Dit device is voorzien van een mobiele pinautomaat en een 2D barcodescanner. De betaalcradle is aangesloten op een iPod die middels een wifiverbinding in verbinding staat met het betaalsysteem. Mocht er een probleem zijn met het wifinetwerk dan is er in iedere zaak nog een terminal om af te rekenen middels het IP-adres. Daarnaast is de unit ook aan te sluiten op een iPhone. 

De aan de unit verbonden iPod of iPhone maakt gebruik van de app iWpos. Deze biedt naast de betaalmogelijkheden ook inzicht in het productaanbod in zowel de winkel als de webwinkel. Hiermee is de verkoper altijd op de hoogte van de voorraad en kan hij producten eventueel direct online bestellen voor de klant. De klant kan het product direct in de winkel afrekenen waarna deze zo snel mogelijk thuis wordt bezorgd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!