V&D vertrekt ook uit Oosterhout

De pandeigenaar van het warenhuis van V&D in Oosterhout heeft de huur opgezegd. Hij heeft namelijk een nieuwe huurder gevonden, laat een woordvoerder van de winkelketen weten aan RTL Z.

V&D wilde naar eigen zeggen vorig jaar zelf de huur opzeggen van het Brabantse filiaal. Het concern kreeg van de verhuurder echter een aanbod om tegen een lagere huur te blijven zitten, omdat er nog geen nieuwe huurder voor het pand was. Daarbij werd een opzegtermijn van vier maanden afgesproken.

Eerder dit jaar sloot V&D al een vestiging in Den Haag en werd de huur voor de Amsterdamse Kalvertoren opgezegd. De nieuwste sluiting heeft volgens de woordvoerder niets te maken met de financiële problemen bij V&D, die de laatste weken voor de nodige onrust zorgen. “Het is het gevolg van de reguliere herschikking van onze winkelportefeuille.” De retailer opende eind februari nog een nieuw warenhuis in Uden.

De winkel in Oosterhout is relatief klein met zestien fulltime werknemers en wat losse krachten. “Het personeel krijgt de mogelijkheid te worden herplaatst bij een vestiging in de omgeving”, aldus de woordvoerder.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends