Boon breidt versconcept uit via franchising

Boon Beheer Groep heeft in Utrecht zijn eerste Boon’s Markt van een franchiser verwelkomd. Ondernemer André van Ek exploiteert naast deze supermarkt de Winkel van Sinkel in de Domstad, meldt Levensmiddelenkrant.

Boon’s Markt is met een vloeroppervlakte van ruim veertienhonderd vierkante meter de grootste supermarkt in de binnenstad. De supermarkt bevindt zich in drie aan elkaar geschakelde winkelpanden. Klanten vinden er naast levensmiddelen een horecadeel met onder meer wokmaaltijden en sushi. De maaltijden kunnen in de kelder worden genuttigd. Met onder meer twee snelkassa’s wil de supermarkt daarnaast de gehaaste klant bedienen.

Boon’s Markt is een versformule van supermarktorganisatie Boon Beheer Groep. De eerste vestiging opende in 2013 in Vlaardingen. De onderneming wil met dit concept bewijzen dat vers en voordelig elkaar niet uitsluiten en tevens het bestaansrecht van het kleinschalige familiebedrijf aantonen, vertelden vader Klaas Boon en zoon Willem Boon eerder in RetailTrends. Boon Beheer Groep beschikt verder over de winkelformule MCD, dat uit ruim dertig vestigingen bestaat.

Reacties