Rivièra Maison werkt aan dc voor expansiedrift

Rivièra Maison hevelt de activiteiten uit zijn distributiecentra in De Kwakel en Aalsmeer over naar een dc dat in Amsterdam wordt gebouwd. Het nieuwe dc moet ruim zeventienduizend vierkante meter gaan beslaan en wordt gerealiseerd in het Amsterdamse havengebied.

De activiteiten in de huidige logistieke panden van de woon- en lifestyleketen worden samengevoegd in het Amsterdamse pand. Naar verwachting is het dc voor het eind van dit jaar operationeel.

Een nieuw logistiek centrum dat vanwege de ligging voldoende mogelijkheden biedt om producten te verschepen of via Schiphol te verzenden is hard nodig, laat ceo Henk Teunissen weten. Hiermee moeten de activiteiten van Rivièra Maison in binnen- en buitenland worden gewaarborgd. De woonketen beschikt over winkels in onder meer Rusland, Noorwegen, Turkije, Zuid-Korea en Duitsland.

De keten wil 'wereldberoemd zijn in Europa', vertelde Teunissen eerder in FaceRetail, een video-interviewserie van RetailTrends Media in samenwerking met Crossmarks. Duitsland moet over enkele jaren de grootste markt zijn van Rivièra Maison. Vooralsnog neemt Nederland die positie in.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!