Coolcat opent flagshipstore met nieuw concept

Coolcat heeft zaterdag een winkel in Tilburg geopend die is voorzien van zijn nieuwste concept. De flagshipstore vormt de basis voor alle nieuwe winkels die de modeketen dit jaar opent, zegt assistent-manager Lina Alvarez in het Brabants Dagblad.

De flagshipstore is gevestigd aan de Heuvelstraat in het voormalige pand van modehuis Gimbrère, dat het filiaal onderbracht bij zijn dameszaak verderop in de straat. De vestiging beschikt over zo’n 850 vierkante meter vloeroppervlak en moet ‘beleving, trends en fun’ centraal zetten. Zo zijn er onder meer internetzuilen, spelcomputers, airhockey en een interactieve tafel met daarop spelletjes en video’s.

Het nieuwste vlaggenschip moet een mengeling van arcade en een kledingwinkel voor tieners worden. De winkel is voor Coolcat een test om te kijken of het concept in de smaak valt, stelt Alvarez. “Het werd tijd voor een nieuw imago, het is veel lichter dan onze normale winkels, het ziet er industrieel uit.”

Coolcat beschikte al over een vestiging in de Heuvelstraat, die als outletwinkel verder gaat. In totaal beschikt de retailer over ruim 130 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Bekijk de nieuwe winkel van Coolcat in Tilburg op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!