Nelson integreert mobiele pinterminal in nieuwe winkel

Nelson heeft zijn nieuwe winkel in Amstelveen voorzien van een mobiel kassa- en betaalsysteem. Klanten kunnen met dit betaalsysteem op elke plek in de winkel hun aankoop afrekenen.

Het betaalsysteem werkt op basis van verschillende mobiele devices, waaronder een iPod en iPad. Aan de achterkant van de mobiele pinterminal zit een zogenoemde sleeve, waar klanten hun betaalpas kunnen invoeren. De winkelmedewerker heeft met de betaalterminal inzicht in de winkelvoorraad en kan er producten mee bestellen en alternatieve exemplaren tonen. “De klant wordt tijdens het aankoopproces van A tot Z ondersteund, waardoor de service wordt verbeterd en het aantal nee-verkopen tot het minimum wordt beperkt” , aldus managing director Paul Neelissen van Nelson Schoenen.

De vestiging in Stadshart Amstelveen is de 72e winkel van Nelson en is het resultaat van een overname van het failliete Taft Schoenen. De schoenenretailer nam begin dit jaar vier Taft-winkels en zes vestigingen van Avance over. Nelson Schoenen is verder actief met zo'n dertig winkels van Ecco.

Op RetailWatching is een video te zien van het mobiele betaalsysteem van Nelson.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!