Thuisbezorgd.nl introduceert afhaaloptie

Thuisbezorgd.nl heeft zijn app uitgebreid met de mogelijkheid om bestellingen af te halen. Consumenten die een maaltijd bestellen bij de foodspelers kunnen dat doen bij één van de ruim vijfduizend aangesloten restaurants.

Thuisbezorgd.nl voert de afhaaloptie vooralsnog alleen in bij het huidige restaurantbestand. Daarna volgen wellicht restaurants die alleen afhalen aanbieden. Met de afhaalmogelijkheid biedt het bestelplatform foodspeler zijn klanten naar eigen zeggen tijdbesparing en gemak.

De koppeling aan de app is daarnaast een ‘logische stap’ binnen de mobile first-strategie van Thuisbezorgd.nl. “Zo’n zestig procent van alle bestellingen die in Nederland via ons platform worden geplaatst, komt vanaf een mobiel apparaat”, aldus een woordvoerder.

Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com en is naast Nederland actief in onder meer Oostenrijk, Duitsland en België. Het platform nam een jaar geleden zijn Duitse tegenhanger Lieferando.de over, na een kapitaalinjectie van 74 miljoen euro. Door die overname ontstond een restaurantnetwerk met meer dan tienduizend aangesloten restaurants en circa zeshonderdduizend bestellingen per maand.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!