Packagepeer koppelt order aan buurtgenoot

Startup Packagepeer komt met een service die online shoppen aantrekkelijker moet maken. Momenteel kopen veel mensen geen producten online omdat zij niet in staat zijn om het bestelde product thuis in ontvangst te nemen. The Packagepeer moet ervoor zorgen dat het product altijd in de goede handen terecht komt.

The Packagepeer is een website die er voor zorgt dat een buurtgenoot het bestelde pakketje in ontvangst neemt wanneer de besteller niet thuis is. Mensen kunnen zich op de website opgeven als ontvanger. Wanneer iemand die lid is van de website besluit een product te kopen, kan hij op de site zoeken naar ontvangers in zijn directe omgeving. Vervolgens maakt hij of zij een afspraak met een ontvanger, inclusief vergoeding.

Wanneer de afspraak gemaakt is geeft de koper de adresgegevens van de ontvanger door bij het plaatsen van zijn bestelling. De ontvanger neemt vervolgens het product in ontvangst en laat de besteller weten dat zijn pakketje is aangekomen.

“Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat winkelen steeds makkelijker wordt", aldus oprichter Julio Izquierdo. “Toch blijft het in ontvangst nemen van pakketjes voor veel mensen een probleem. Met onze dienst hopen we dit probleem tot een minimum te reduceren."

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends