​SoLow zet expansiedrang kracht bij

Discountformule SoLow groeit in ruim een jaar tijd van vijftien naar 23 vestigingen. Zo is er vorige maand een grote winkel geopend in Den Haag en volgt er komende zomer een XXL-vestiging in Eindhoven.

SoLow groeide sinds zijn oprichting in 2003 gestaag en onder de radar gegroeid, liet eigenaar Danny Dame van moederbedrijf D&F vorig jaar weten aan RetailNews. De retailer wil zich alleen op A1-locaties vestigingen en dat stond een verdere uitbreiding lange tijd in de weg. “Huurprijzen waren te hoog en vastgoedpartijen gingen liever met een H&M in zee."

De discounter aast op winkelpanden in elke Nederlandse stad met minstens honderdduizend inwoners. In Den Haag vond SoLow een geschikt pand van zo'n 1200 vierkante meter in de Spuistraat. Voor deze voormalige winkel van De Slegte heeft de retailer een langjarig huurcontract getekend. Gelijktijdig met de opening in Den Haag verwelkomde SoLow een vestiging in Hoogezand.

In Eindhoven vestigt de winkel voor impulsaankopen zich komende zomer in de Rechtestraat. Eind juni volgt eerst nog een opening in Nieuwegein.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!