Verkoopautomaat uit te breiden met creditcardbetaling

Ontwikkelaar PayRange komt met een uitbreiding op vendingmachines die betalen via creditcard mogelijk maakt. Het kl apparaatje is universeel en hierdoor aan te sluiten op bijna elke vendingmachine.

De uitbreiding maakt gebruik van bluetooth. Hiermee zoekt de machine verbinding met de bijbehorende app. In de app geven gebruikers hun aankoop door en kunnen zij deze direct afrekenen. Dit gebeurt middels een koppeling tussen de app en hun creditcardgegevens. Om de uitbreiding van de grond te krijgen heeft PayRange in de afgelopen maanden al twaalf miljoen dollar (tien miljoen euro) opgehaald.

PayRange denkt dat met het ondersteunen van creditcardbetalingen het aantal aankopen weer flink gaat stijgen. “Consumenten hebben steeds minder geld op zak, waardoor zij steeds minder gebruik maken van de machines”, aldus ceo Paresh Patel van PayRange. “Daarnaast zien we steeds vaker speciale vendingmachines met duurdere producten in het assortiment. Met onze oplossing willen wij vendingmachines weer actueel maken.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!