Leapp en Optie1 breiden samenwerking uit

Optie1 opent nog eens zes shop-in-shops van tweedehands Apple-verkoper Leapp. De telecomretailer beschikte al over vijf vestigingen van Leapp, waarmee het totale aantal nu op elf uitkomt.

De samenwerking tussen de twee retailers dateert van eerder dit jaar, toen de telecomwinkels in Wolvega, Breukelen, Cuijk, Oosterbeek en Someren met een shop-in-shop werden uitgerust. De volgende vestigingen van Leapp komen in Soest, Enschede, Hoogeveen, Nijkerk, Heemstede en Wierden. Daarnaast worden in de loop van dit jaar nog meer shop-in-shops geopend.

Optie1 beschikt momenteel over zo’n zeventig vestigingen in ons land, veelal in kleinere plaatsen. Leapp is juist in zeven grote steden actief. Via de samenwerking wil de Apple-verkoper ook in meer landelijke gebieden kunnen tonen welke kwaliteit consumenten van de refurbished producten kunnen verwachten, om zo hun vertrouwen te versterken.

Leapp voor expansie via eigen winkels voornamelijk buiten de landsgrenzen. Zo werd eind maart de eerste winkel in België geopend en volgde in mei een winkel in Duitsland. Optie1 nam op zijn beurt onlangs Phone House over en zoekt naar franchisenemers om zijn winkelbestand met vijftig vestigingen uit te breiden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!