​Hans Anders wint opnieuw grote aanbesteding

In navolging van Achmea wil ook Menzis een inkoopcontract afsluiten met Hans Anders voor hoorhulpmiddelen. De winkelketen heeft de aanbestedingsprocedure van de verzekeringsmaatschappij gewonnen.

Hans Anders is één van de drie partijen waarmee Menzis een contract wil afsluiten voor de komende vier jaar. Welke andere twee partijen zijn uitgekozen is nog niet bekend. De verzekeraar liet bij de aanbesteding weten van vier landelijke, één lokale en één koepelorganisatie terug te gaan naar drie landelijke zorgaanbieders.

Hans Anders werd een aantal weken terug door Achmea geselecteerd als partner. Rond die aanbesteding ontstond de nodige ophef, omdat Beter Horen, Schoonenberg Hoorcomfort en Van Boxtel Hoowinkels onvoldoende informatie gehad zouden hebben om goed deel te kunnen nemen aan die aanbesteding. De rechter wees de klacht van die audiciens echter van de hand.

Hans Anders biedt in ruim 120 vestigingen hoorzorg aan. De retailer liet na de gewonnen aanbesteding van Achmea al weten te investeren in zijn winkels om de verwachte nieuwe klanten beter te kunnen bedienen en ook extra audiciens aan te nemen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!