​Media Markt heropent Fame in eigen winkel

Media Markt heeft behalve de voorraad van Fame ook de rechten van de naam overgenomen. De elektronicaretailer heropent de muziekwinkel binnenkort in zijn eigen vestiging in het centrum van Amsterdam.

Fame werd een maand terug failliet verklaard, waarna Media Markt vlak voor een geplande opheffingsuitverkoop alle ruim zesduizend cd’s, dvd’s en lp’s overnam. Door de overname beschikt Media Markt Amsterdam Centrum straks naar eigen over het grootste entertainmentassortiment in Nederland.

Of de voormalig eigenaren Arthur ter Braak en Jeroen de Ruiter ook bij de doorstart betrokken zijn, kan een woordvoerder van Media Markt niet zeggen. De twee ondernemers lieten na de overname nog weten de toekomst met hun ‘nieuwe partner’ zonnig tegemoet te zien. “Het moet voor zowel de Fame als Media Markt-klant een geweldige winkel gaan worden.”

Media Markt heeft Fame overgenomen omdat het een begrip is voor muziekliefhebbers uit Amsterdam en omgeving. Zo vonden er regelmatig signeersessies en optredens plaats van bekende artiesten. Media Markt gaat daarmee door in zijn eigen winkel, benadrukt directeur Barry van Ruiven. “Winkelen gaat nog leuker worden. We gaan er alles aan doen om bezoekers een fantastische beleving te geven.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!