HEMA voorziet winkel van discountafdeling

HEMA heeft vorige week een tweede HEMARKT geopend in Den Haag. Nadat de discountwinkel in maart werd geïntroduceerd in winkelcentrum MegaStores, is nu de vestiging aan de Leyweg voorzien van een HEMARKT.

De nieuwe afdeling in de vestiging aan de Leyweg is zo’n vijfhonderd vierkante meter groot. Klanten kunnen er terecht voor afgeprijsde producten zoals kleding, servies en speelgoed. Kortingen lopen volgens de retailer op tot zestig procent. Anders dan bij de vestiging in MegaStores vinden klanten aan de Leyweg ook het basisassortiment van HEMA.

HEMA gebruikt de naam HEMARKT ook om speciale opruimingweken in de reguliere vestigingen en webwinkel aan te kondigen. Tijdens deze magazijnopruiming krijgen klanten eveneens tientallen procenten korting.

De retailer heeft verder in samenwerking met Custom Publishing de bijlage ‘Vakantienapret’ ontwikkeld. Die bijlage werd woensdag meegestuurd met De Telegraaf. De twaalf pagina’s tellende uitgave behandelt uitgebreid de mogelijkheden om foto’s af te drukken bij HEMA.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!