​Ace & Tate opent tijdelijk in Rotterdam en Duitsland

Het Nederlandse brillenmerk Ace & Tate opent komende maand een pop-upstore in Rotterdam. De etailer komt daar in een voormalige winkel van Polare en boekhandel Donner. Dat meldt de lokale nieuwssite Dichtbij.nl.

Ace & Tate was al actief in Rotterdam met een pop-up store in de Bijenkorf, maar komt nu terug in de Lijnbaan. Het merk wordt ook in het buitenland met pop-up winkels geïntroduceerd. Zo is Ace & Tate momenteel bezig met een ‘pop-uptour’ door de vier grote steden van Duitsland. Na een start in Berlijn strijkt de miniwinkel deze zomer neer in München, Hamburg, Frankfurt en Keulen.

Zo wil de etailer inzicht in de regio’s krijgen, liet oprichter en ceo Mark de Lange onlangs weten in EtailTrends. “In welke steden slaat Ace & Tate het meest aan, en waarom? Een pop-upstore is een goede tool om dit af te tasten.”

De Lange sluit niet uit dat het merk in de toekomst een permanente vestiging in Duitsland opent. Vorige maand opende Ace & Tate al zijn eerste definitieve winkel in de 9 Straatjes van Amsterdam.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!