Vomar-directeur vertrekt naar DekaMarkt

Supermarktketen Vomar neemt afscheid van directeur filialen Pieter Rozendaal. Hij gaat in november aan de slag als directeur van concurrent DekaMarkt, meldt moederbedrijf Detailresult Groep dinsdag.

Rozendaal was de afgelopen vier jaar in dienst van Vomar. Door zijn vertrek groeit directeur bedrijfsvoering Adem Doymaz komende maand door tot operationeel directeur, zo meldt Levensmiddelenkrant.

Doymaz is vanaf komende maand verantwoordelijk voor zowel de operatie als de logistiek van de 62 winkels van Vomar. Hij was de afgelopen maanden al verantwoordelijk voor de lancering van de nieuwe winkelformule, die inmiddels in drie vestigingen is geïntroduceerd.

Met de nieuwe formule wil Vomar volgens ceo Aart van Haren weg van het midden, om te voorkomen dat het onderdeel wordt van een kaalslag die nu al in Groot-Brittannië zichtbaar is. De directeur wees vorige week ook op een keten als V&D, die aan de ene kant door Action en aan de andere kant door de Bijenkorf wordt aangevallen. “Diezelfde trend zal ook bij supermarkten gaan plaatsvinden, al beseffen we dat nog niet helemaal met zijn allen.”


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!