​2theloo opent in hartje Londen

2theloo heeft woensdag zijn eerste vestiging in het Verenigd Koninkrijk geopend. De toiletwinkelketen beschikt er over een vestiging in het populaire winkelgebied Covent Garden in Londen.

Het tekort aan schone en comfortabele openbare toiletten is volgens 2theloo onderwerp van discussie in de Britse hoofdstad. “Iedereen moet in staat zijn om onze geweldige stad te bezoeken, zonder dat ze zich druk hoeven te maken om de locatie van het dichtstbijzijnde openbare toilet”, aldus burgemeester Boris Johnson. Dat was voor 2theloo voldoende aanleiding om de sprong naar het Verenigd Koninkrijk te wagen.

Het filiaal beschikt niet alleen over toiletten, maar ook over een make-uphoek met kleine cadeaus, drank en toiletartikelen. Klanten krijgen bij elk bezoek een kortingsbon, die ze zowel in de winkel van 2theloo als in winkels en restaurants in de omgeving kunnen uitgeven.

2theloo heeft de ambitie om zijn aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk verder uit te breiden in zowel winkelgebieden als trein- en tankstations. 2theloo opende in juni al zijn eerste vestiging in Turkije en is nu in vijftien landen actief. De keten beschikt inmiddels over meer dan tweehonderd vestigingen, die aan het eind van dit jaar naar verwachting door meer dan honderd miljoen mensen zijn bezocht.

Ondanks de groei liet ceo Almar Holtz begin dit jaar weten dat de toiletwinkelketen sinds zijn oprichting in 2011 nog geen zwarte cijfers heeft geschreven. “Vanaf volgend jaar zijn de meeste toiletten afbetaald en gaan ze renderen”.

Het filiaal in Covent Garden is volgens 2theloo de chicste ooit. Bekijk foto’s de vestiging op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!