​Thuisbezorgd.nl en PostNL gaan samenwerken

Thuisbezorgd.nl en PostNL starten een proef met het bezorgen van maaltijden van duurdere restaurants. Het nieuwe concept Home Dining wordt geïntroduceerd in samenwerking met zes kwaliteitsrestaurants uit Amsterdam-Zuid. Dat hebben de betrokken partijen vrijdag bekendgemaakt.

Het concept geldt als antwoord op de toenemende vraag vanuit consumenten om ook vanuit kwaliteitsrestaurants maaltijden thuisbezorgd te krijgen. De proef wordt bij succes uitgebreid in Amsterdam en vervolgens wellicht ook in de rest van Nederland.

PostNL doet voor de nieuwe dienst een beroep op zijn bedrijfsonderdeel Local Express. Dat initiatief speelt in op de behoefte van consumenten om bestellingen dezelfde dag te ontvangen.

Thuisbezorgd.nl is in ons land marktleider in zijn bezorgsegment, maar schreef de afgelopen vijftien jaar telkens rode cijfers. De etenbestelsite verwacht pas over twee jaar winst te maken, zei oprichter Jitse Groen onlangs in Het Financieele Dagblad. “We kunnen nu ook wel winst maken, maar dan groeien we niet meer zo snel.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!