​Rinsma heeft nu ook een mannenwalhalla

Rinsma Fashion heeft een mannenmodezaak van zo’n duizend vierkante meter geopend in Gorredijk. De winkel bevindt zich in het Friese dorp naast een van de grootste vrouwenmodezaken van het land, dat al sinds 1888 tot Rinsma Fashion behoort.

De nieuwe winkel heeft de naam De Heeren van Rinsma en werd afgelopen maand geopend. Mannen van 18 tot 88 jaar kunnen er volgens het familiebedrijf terecht voor one-stop-shopping. In het pand zijn zowel bekende als nieuwe merken, een café, atelier en biljart te vinden.

Met De Heeren van Rinsma gaat het familiebedrijf terug naar zijn roots. In 1888 werd namelijk gestart met herenkleding. Er ging volgens directeur Gerk Jan Rinsma geen dag voorbij of er werd gevraagd waarom het bedrijf geen herenkleding verkocht. “Het antwoord is simpel: als we het doen, willen we het goed doen”, vertelde hij eerder in huis-aan-huisblad De Woudklank.

Rinsma Fashion trok voor de opening van de winkel zo’n twee jaar aan voorbereidingstijd uit. Bekijk op RetailWatching foto’s van het nieuwe concept.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!